Utmärkelse i Årets Byrå 2017 (igen!)

Varje år genomför undersökningsföretaget Regi en branschstudie för byråer där man mäter kundnöjdhet bland Sveriges köpare av digitala tjänster och kommunikation. Resultatet baseras på över 3000 bedömningar från kunder. Förra året fick IVEO förstapris i kategorin Årets Digitalbyrå 7-25 MKR.

Årets utmärkelse innebar en tredjeplats och det är vi förstås mycket stolta över. Placeringen baserar sig på betyg inom ett antal NKI-kriterier (Nöjd Kund Index). Inom följande NKI-kriterier fick vi högst ranking inom vår byrådiciplin:

  • Proaktivitet
  • Kreativitet som helhet
  • Engagemang
  • Leveranssäkerhet

Följande parametrar fick vi näst högst ranking:

  • Teknisk digital kompetens
  • Projektledning
  • Prisvärdhet

Dessa NKI-kriterier har stor betydelse för oss och att kunna klassa sig bland de bästa digitalbyråerna, med den höga standarden som flera av våra duktiga branschkollegor håller, är vi mycket stolta över. Vi ser fram emot ett spännande 2017/2018 och eftersträvar förstås att åter vinna förstaplatsen i nästa års upplaga av Årets byrå.

 

Skrivet den 1 maj av

Johan Wallberg

Inga kommentarer Skriv en kommentar
Kategorier: Utmärkelser

Donera oanvända twittertecken till Läkare i Världen

Tillsammans med JMW Kommunikation fortsätter vi vårt pro bono-arbete för Läkare i Världen. Vi har gått vidare på inslagen bana med att leta oanvända ytor för kommunikation där vi kan låta människor donera annonsyta till Läkare i Världen. På så sätt hjälper vi dem spara in annonspengar som istället kan gå till kärnverksamheten, d.v.s. att hjälpa fler människor i behov av vård. Förra året gjorde vi mobilappen Screen Donor där användare kunde donera yta på sina mobilskärmar till annonser från Läkare i Världen. I år satsar vi på Twitter med tjänsten Tweet Donor.

Det är nämligen så att det finns siffror som visar att medellängden på ett twitterinlägg är cirka 68 tecken. Då maxantalet tecken på Twitter får vara 140 så innebär det att 72 tecken, i genomsnitt, går till spillo varje gång någon twittrar. Tecken som skulle kunna användas till att säga någonting viktigt om Läkare i Världen. Därför har vi skapat Tweet Donor.

Med det sagt hoppas vi nu att du som har ett Twitterkonto ska logga in på www.tweetdonor.com, skriva dina redan din tänkta ”tweets” precis som vanligt, de tecken du inte använder kommer att omvandlas till viktiga textbudskap från Läkare i Världen. Texten läggs in automatiskt i ditt inlägg och du kan sedan välja att publicera som vanligt i ditt flöde. På detta sätt hjälper du Läkare i Världen att nå ut till fler människor vilket är viktigt då de som ideell organisation är beroende av bidrag och volontärer.

Se filmen om TweetDonor

Skrivet den 19 april av

Per Almhorn

Vi välkomnar Bonnier Tidskrifter och Asedo som nya kunder

IVEO är mycket glada att kunna välkomna Bonnier Tidskrifter och Asedo som nya kunder!

Asedo kontaktade IVEO för att få hjälp med koncept, design och teknisk implementation för deras nya e-handel. IVEO kommer även stå för integration mot Asedos nya bakomliggande e-handels- och PIM-system. Vi är mycket glada att få in en ambitiös e-handlare i form av Asedo och ser redan fram emot att kunna lansera den nya plattformen och visa för Asedos många kunder.

IVEO kommer även hjälpa Bonnier Tidskrifter med en av sina stora digitala satsningar under våren. Även i det här fallet kommer vi arbeta nära Bonnier och ta fram koncept, design och teknisk implementation. Vi ser stor potential hos Bonnier som satsar mycket på digitalt i alla kanaler för tillfället och vi är oerhört stolta över att få hjälpa till med deras digitala transformation.

Återigen, ett stort tack för förtroendet och varmt välkomna som kunder till oss på IVEO.

Skrivet den 2 mars av

Vilhelm Josander