Vi är årets byrå 2019!

Alltså jabbadabbado! Årets Digitalbyrå 2019…igen!

Vi arbetar varje dag för att leverera de bästa lösningarna med den senaste tekniken till våra kunder. Vi är därför extra glada och stolta för att vi nu ännu en gång har vunnit detta pris som baseras på våra kunders åsikter.

Förutom ett stort tack till våra kunder, som vi har glädjen att få arbeta med, vill vi även passa på att tacka våra härliga kollegor som gör det kul att gå till jobbet varje dag.

Vi växer för fullt och är du intresserad av att jobba tillsammans med oss och hjälpa våra kunder att digitalisera sig med allt ifrån e-handel till att utveckla nya affärsmodeller – in och sök på www.iveo.se !

Är du ett företag som är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig i din digitala utmaning? Hör av dig här på LinkedIn eller via vår webbplats.

Glada hälsningar,

IVEO

Skrivet den 25 februari av

Amanda Friberg

Inga kommentarer Skriv en kommentar
Kategorier: Press

IVEO är ett Gasellföretag 2018!

Det fortsätter att hända trevliga saker för IVEO! ”Ditt företag är ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma…”

Kul start på veckan när vi fick det roliga beskedet att vi blivit ett DI Gasellföretag och VA Superföretag! Långsiktig organisk tillväxt och sund ekonomi är några av kriterierna man ska uppnå. Därför blev det utan tvekan en extra glad stämning på kontoret denna vecka. Ett stort tack till våra medarbetare och kunder som gör detta möjligt!

Skrivet den 19 oktober av

Per Almhorn

Inga kommentarer Skriv en kommentar
Kategorier: Utmärkelser

Vi är Årets Byrå 2018!

Hurra! IVEO vinner priset Årets Digitalbyrå 2018 🏆. Tack till alla våra fina kunder för förtroendet och att ni gör vårt jobb roligt varje dag. Om vi är årets byrå så är ni årets kunder!

Vi är ett gäng stolta kollegor och kompisar som idag fått ytterligare ett kvitto på att vi levererar i alla led (japp, vi vann även årets byrå 2016 och kammade hem en tredjeplats 2017).

Vi vill även dela ut en high-five till duktiga Fröjd och Actionist som vi stått på prispallen med samtliga tre gånger vi deltagit i Årets Byrå. Konkurrensen är stenhård och för att fortsätta vår resa mot att vara Sveriges bästa digitalbyrå måste vi fortsätta utmana oss själva och våra kunder och arbeta hårt för att ligga i framkant. 2018 – nu kör vi!

Om Årets Byrå Årets Byrå är en bransch- och kvalitetsstudie som kartlägger hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer inom ett antal discipliner. Årets omgång, den artonde i ordningen, baseras på samlade omdömen från närmare 2500 kommunikationsköpare som har fått utvärdera sina befintliga byråer. Läs mer

Skrivet den 22 februari av

Johan Wallberg