Dagens Nyheter skriver om IVEO.

Härom veckan fick vi besök av Helén Preutz från Dagens Nyheter som skulle skriva en artikel om oss på IVEO och hur vi arbetar, i tisdags hittade vi oss själva i morgontidningen.

I förra veckan publicerade DN en artikel om det unga konsultföretaget IVEO. Artikeln behandlar hur IVEO verkar inom branschen för webbutveckling och hur vi ser på framtiden. Vi diskuterar bland annat att branschen idag, till skillnad från under 2000-talets början, bygger på konkreta behov och en riktig efterfrågan på skräddarsydda IT system och marknadsföringsstrategier.

Bland dem som var med om att bubblan sprack finns en utbredd försiktighet. Och här ligger utmaningen, men även tjusningen med arbetet som webbkonsult – att lyssna, bygga förtroende och utveckla en produkt utifrån kundens specifika behov.
– Det kan vara knepigt ibland. Kunden är inte alltid insatt i det tekniska. Det är viktigt att förklara hur de räknar hem sin investering och genererar ökade intäkter, säger Markus Sackemark.

Vårt huvudsakliga budskap med artikeln behandlar det faktum att en kund inte alltid vet hur ett IT-system (kommunikationssystem, intranät, CRM-system m.fl.) kan öka lönsamheten i ett företag såväl som minska behovet av personal. Vårt jobb går därmed, i mångt och mycket, inte bara ut på att producera utan även se hur kunden kan dra nytta av ett IT-system genom att exempelvis arbeta mer processorienterat. Vi berättade även lite om den resan som vi gjort från att göra applikationer till att bli en helhetsleverantör

Läs gärna mer om vad ett intranät i WordPress kan omfatta och hur det kan aggregera kunskap, öka effektivitet och minska behovet av personal här.

Artikeln finns att läsa på dagensnyheter.se eller tryckt tidning den 27 November 2012. Tack Helén Preutz och DN för en välskriven artikel!

Skrivet den 4 december av

Per Almhorn

Skriv en kommentar

  • XHTML: Du kan använda följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>