EPiServer-utveckling

EPiServer är en fullfjädrad CMS-lösning som sedan version 7 har revolutionerat hur man publicerar innehåll på internet. I Sverige dominerar EPiServer CMS-marknaden bland stora företag och offentlig sektor tack var det dess användarvänliga men kraftfulla funktionalitet. Vi jobbar med EPiServer-utveckling.

Fokus på mobilt

EPiServer sätter dina mobila besökare i fokus genom att tillhandahålla anpassade förhandsgranskningsverktyg och stödfunktioner för att omorganisera, prioritera och belysa innehåll beroende på besökarens skärmstorlek eller enhet. Med enkla medel kan en redaktör själv administrera en stor webbplats och säkerställa kvalitet mot såväl mobila enheter som traditionella datorbesökare.

Personalisering

En kraftfull och intressant funktion som EPiServer står i stort ensamma med på CMS-marknaden är möjligheten att personalisera innehållet på webbplatsen mot dina olika besökare. EPiServers personaliseringsfunktion gör det exempelvis möjligt att visa ett riktat budskap till besökare som kommer från en viss geografisk plats, vilken tid på dygnet besökaren kommer, om besökaren är en återkommande besökare och mycket annat. Det är även möjligt att koppla på ytterligare datakällor för att visa personaliserat innehåll för besökare från valfri plats; exempelvis kan man anpassa sidans budskap om det är ett visst väder i staden besökaren besöker sidan från.

Denna funktion blir särskilt användbar i e-handelslösningar då existerande kunder kan få anpassade erbjudanden baserade på deras tidigare köphistorik eller intressen.

Blocks

Sedan EPiServer Version 7 har ett nytt intuitivt gränssnitt för redaktörer lanserats, ”blocks”. Blocks används för flexibel och dynamisk publicering av olika innehållstyper på valfri plats på webbplatsen. Ett block kan exempelvis vara ett ”produktblock” som hämtar in populära produkter i en e-handelslösning.

A/B-testning

Skapa smartare kampanj- eller landningssidor genom att infoga bilder, formulär och block som automatiskt anpassar sig till sidans mall. Med EPiServers inbyggda funktioner för multivariat testning blir ditt innehåll smartare över tid, då det innehåll som resulterar i flest konverteringar automatiskt väljs ut automatiskt av CMSet. Att göra succé som webbredaktör har aldrig varit enklare.

EPiServer – framtidens CMS

Sammantaget är EPiServer ett mycket kraftfullt CMS som ständigt utvecklas med nya funktioner och möjligheter. Tack var det en uppsjö av användbara tilläggsmoduler, tillgängliga för enkel installation genom EPiServers egna ”App Store”, har EPiServer positionerat sig som framtidens CMS.