Digitala byrån IVEO har nytt kontor i hjärtat av Lund

Sedan november i år har IVEO flyttat in i en ny lokal på en av Lunds mest centrala adresser, Botulfsgatan 2. Med trevlig utsikt över både Stortorget och Mårtenstorget arbetar vi dagarna i ända för att vi numera inte vill gå hem.

Nya kontoret

Vi har det numera ljust och fräscht för att kunna erbjuda våra befintliga & nya medarbetare såväl som kunder en mer attraktiv och inspirerande plats att planera och producera utvecklingsprojekt. Målet med det nya kontoret var att skapa ett modernt, produktivt, kommunikativt och levande kontor, något som vi verkligen har lyckats med.

En av de starka fördelarna med att finnas representerade i Lund är närheten och kontakten med universitetet. Sedan flytten har vi arrangerat en workshop där studenter från Lunds Tekniska Högskola var välkomna på After Work som omfattade en avslappnad workshop om NodeJS, ett serverside system designat för att skriva skalbara applikationer enbart i Javascript, som därefter blev en tre

AWs och Workshops

Vi ser fram emot att arrangera ett flertal ytterligare workshops med fokus på diverse utvecklingstekniker, dels som strategi för rekrytering men i huvudsak för att erbjuda en plattform för kunskapsspridning i Malmö/Lund regionen för oss som arbetar – eller studenter som utbildar sig inom programmering och webbutveckling. Håll ögonen öppna här på bloggen samt vår facebooksida för eventinbjudningar till vårt fina nya kontor.

Är du IT-beställare och vill komma i kontakt med en centralt benägen leverantör i Lund, vänligen besök vår kontaktsida. För våra Stockholmsbaserade kunder finns vi som alltid att besöka på Lindhagensgatan 120, hos vår partner Avantime.

Skrivet den 26 december av

Markus Sackemark

Skriv en kommentar

  • XHTML: Du kan använda följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>