Ny responsiv kampanjwebb för Väsby Sjöstad.

Den digitala byrån IVEO har producerat en ny extern kampanjwebb för Upplands Väsby Kommun. Kampanjwebben, som producerats i WordPress med ett responsivt gränssnitt kompatibelt med allt mellan mobiltelefonskärmar till tv-apparater, användes som informationskanal mot medborgarna. Syftet med kampanjen var att informera medborgarna om produktionen av nya Väsby Sjöstad.

Vad är Väsby Sjöstad?

Väsby sjöstad är tänkt att bli ett nytt bostadsområde med 3000 bostäder vid Mälarens strand i Upplands Väsbys västra delar. I samma förslag ingår även att skapa Runbyskogens naturreservat i skogen mellan Runby och Väsby sjöstad.

Tanken med projektet är bland annat att motverka den stora bostadsbristen i länet genom ett sjönära och miljöanpassat boende där delar av naturen ersätts av hus och vägar. Förslaget innebär också att stranden och skogen blir mer tillgängliga för boende och besökare, samtidigt som stora naturområden skyddas som naturreservat.

IVEOs Leverans

Med mycket kort tidsplan levererade IVEO en komplett kommunikativ kampanjplattform baserad på WordPress CMS till Upplands Väsby Kommun. Kampanjplattformen erbjöd besökaren möjlighet att, genom ett touch-vänligt och responsivt gränssnitt, se svar på vanliga frågor genom en FAQ, läsa relevant information om projektet genom en touch-vänlig PDF-läsare, Få övergripande projektöversikt genom en karta, Komma i kontakt med projektansvariga och få relevant information skickad till sig via mail.

För mer information om produktionen kontakta Markus Sackemark, 073 550 60 19.

Skrivet den 15 februari av

Markus Sackemark

Skriv en kommentar

  • XHTML: Du kan använda följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>