Nya applikationer till TCO och Facket Förändras!

IVEO har levererat nya mobilapplikationer till TCO och Facket Förändras tillsammans med ONE DAY Interact. Applikationernas, som lanserats för iOS och Android, har som syfte att stötta människor som är på väg ut i arbetslivet och behöver tips, hjälp och stöd inför arbetssökandets olika moment. Läs TCOs pressmeddelande nedan:

Ska du skriva en ansökan eller gå på intervju? Eller har du en fråga som rör ditt arbete? Då är Söka jobbguiden ett ovärderligt verktyg. Experthjälp på armlängds avstånd i din smartphone!

För Android, ladda ner här!
För iPhone, ladda ner här!

Var du än befinner dig i processen att söka jobb hittar du nyttiga tips för att få den anställning du drömmer om – med hjälp av Söka jobbguiden. Öva på besvärliga frågor inför intervjun, få tips på hur du skriver den bästa ansökan och har du blivit erbjuden ett nytt jobb kan du se till att du får de bästa villkoren.

Är det så att du funderar på en fråga som rör ditt arbete kan du ställa den till våra experter direkt i appen. Svaret får du sedan till din e-post. Smidigt va!

Det finns en massa saker du kan göra som förbättrar dina chanser att bli vald framför alla dina konkurrenter där ute.

Vi hjälper gärna till!

via Facket Förandras

Skrivet den 19 november av

Markus Sackemark

Skriv en kommentar

  • XHTML: Du kan använda följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>