En digitalbyrå i teknisk framkant

IVEO är en engagerad partner som hjälper sina kunder att nå sin fulla digitala potential. Vi utvecklar, med ansvar och långsiktigt förhållningssätt, strategier och lösningar med kundens målgrupp och affärsmässighet i fokus.

Om IVEO

IVEO jobbar med webb- och applikations och konceptutveckling med användaren och kundens affärsmässighet i fokus. Vi är ett tätt sammansvetsat team som jobbar med moderna metoder i syfte att hjälpa våra kunder dra nytta av digital teknik.

Vi älskar att utforma lösningar som hjälper våra kunder att hitta nya affärer och göra arbetet lättare – både internt och externt.

Vi på IVEO arbetar ibland som medleverantör tillsammans med andra byråer. Ibland står vi för hela IT-leveransen – ibland endast för tekniken.

Vi är baserade i Stockholm och jobbar enligt ett flexibelt och agilt arbetssätt. Vi är noga med att vara lyhörda för kundens behov och med många års erfarenhet på den digitala spelplanen hjälper vi till att utveckla och konkretisera idéer för framtidens företag.

Vår arbetsprocess

Vi på IVEO arbetar enligt en modern men också mycket branschmässigt vedertagen arbetsprocess. Vi delar in ett projekt i olika faser.

I initial fas arbetar vi med idégenerering och konceptdialog. Därefter konkretiseras målbilden och en strategi skräddarsys. Konceptuella skisser, även kallat Wireframes, och design följer därefter och sedan systemutveckling. Vi varvar varje moment i arbetsprocessen med workshops (strategiska möten) för nära dialog med beställare. På vår testserver följer beställaren projektet och blir inbjuden att genomföra regelbundna tester – mappat mot överenskomna leveranspunkter.

Slutligen levereras projektet och efterlevnadsfrågor såsom förvaltning, hosting, regelbunden SEO-uppföljning tas in i ekvationen.

Vi hjälper våra kunder uppnå sin fulla digitala potential.

Våra uppdragsgivare om oss

IVEO har hjälpt oss att visualisera vår digitala strategi på ett lustfullt och professionellt sätt vilket haft ett stort värde i vår implementering internt.

Annelie Gullström, Head of Digital Strategy, Vattenfall

IVEO har levererat över förväntningar och har förmågan att kunna leverera alla delar av strategi, design och teknik.

Marcus Barnden, Head of Digital & E-commerce Swedish Match

Hitta hit

IVEO AB Östermalmsgatan 87B
114 47 Stockholm
Vägbeskrivning

Kontakta oss

Digital strategi & e-handel Markus Sackemark
+46 (0) 735 50 60 19
markus@iveo.se

Webbutveckling Per Anderberg Almhorn
+46 (0) 735 27 07 31
per@iveo.se

Mobil- & applikationsutveckling Vilhelm Josander
+46 (0) 701 40 20 00
vilhelm@iveo.se

Övriga frågor Använd kontaktformulär