E-handel, Koncept & Design, Webbutveckling

Bonnier Tidskrifter – Bonshop

En av Sveriges största WordPress-baserade e-handelssiter

IVEO blev kontaktade för att ta fram nya Bonshop.se, ett e-handelskoncept där livsstilsprodukter säljs till kunder i flera olika målgrupper.

Bonshop.se är en nylansering av tidigare Premiumshoppen.se, med fokus på ännu bättre erbjudanden till kunder och en förbättrad kundupplevelse, både för icke-prenumeranter och befintliga prenumeranter.  Sortimentet består av allt från mode till skönhet, heminredning och böcker. Som prenumerant på någon av Bonnier Tidskrifters magasin handlar kunderna till förmånliga, rabatterade priser.

IVEO stod för att ta fram koncept, design och teknisk implementation i WordPress och WooCommerce med integrationer mot befintliga affärs-, order- och betalsystem. Stort fokus lades på att förenkla processen för import av produkter från Bonniers interna system till en slutlig, fullt berikad produkt som kunder på ett smidigt sätt kan beställa hem. Sedan lansering i april 2016 har bonshop.se utökats med funktionalitet för att

 

Om Bonnier Tidskrifter – Bonshop

Bonnier Tidskrifter som står bakom bonshop.se har 53 starka titlar. De ger ut livsstilsmagasin och specialtidningar men också digitala produkter såsom sajter, nyhetsbrev, mobila tjänster och webb-tv. Bonnier Tidskrifter ger även ut böcker och andra produkter samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor och event.

Vårt uppdrag

Utveckling av en ny e-handel åt Bonnier Tidsskrifter med syfte att ta fram en estetiskt tilltalande, modern och användarvänlig responsiv e-handel som nyttjar Bonniers befintliga målgrupp såväl som attraherar nya. Produktionen levererades som en flexibel lösning som enkelt kan öppna upp på nya marknader och strukturerades för att svara mot potentiella kunders informationssökande och verka för att driva försäljning av Bonniers alla olika magasins utbud.

Besök Bonshop

Bon Travel

Sedan lanseringen våren 2016 har IVEO förvaltat och vidareutvecklat bonshop.se. Med Bon Travel-konceptet kan Bonnier Tidskrifter på ett snyggt och enkelt sätt samla de många event, kurser och resor som de olika magasinen inom koncernern anordnar och presentera dessa för sina prenumeranter. Med hjälp av Bon Travel är inte längre information spridd på alla magasins egna webbplatser utan kan istället hittas smidigt av kunderna på en central plats.