Koncept & Design, Webbutveckling

Däckpartner

Utveckling av centraladministrerad webbplats

Syftet med produktionen var att ta fram en helt ny webbplats för Däckpartner som även utgör en strukturerad lösning för att skapa upp, administrera och förvalta ett flertal ”under-webbplatser” inom ramen för samma plattform. Lösningen skulle vara skalbar och ej begränsad till ett förutbestämt antal webbplatser.

Med hjälp av WordPress byggde vi en central webbplats på dackpartner.se och en lösning där Däckpartner på ett enkelt sätt kan skapa nya ”under-webbplatser” eller ”verkstadshemsidor” som sedan lämnas över till respektive verkstadsägare. Däckpartner, som är en etablerad verkstadskedja med över 250 återförsäljare runtom i landet, är verksam i en bransch som kännetecknas av hård konkurrens och kan dra stor nytta av att en tekniskt kompetent responsiv webbplats såväl som stark digital närvaro för att sticka ut bland konkurrenterna.

Om Däckpartner

Däckpartner är en av Nordens största aktörer inom däckbranschen med över 250 återförsäljare runtom i Sverige.

Vårt uppdrag

IVEO ansvarade för att besökarens behov togs hand om i utformningen och utvecklingen av den nya webbplatsen. Den stora utmaningen låg i att skapa ett intuitivt och tydligt bokningsflöde både för den ovana däckbytaren och besökaren utan internetvana.

Besök webbplatsen
Från skiss till design

Vill du veta mer om projektet eller hur vi arbetar?
Kontakta Markus Sackemark på markus@iveo.se