Webbutveckling

Mötesplatsen

Teknisk utveckling för nytt matchningskoncept

De flesta matchningtjänster har de senaste åren sett relativt lika ut, det här var något som Mötesplatsen ville ändra på. Tillsammans med psykologen Andreas Narum har Mötesplatsen.se tagit fram ett helt nytt och unikt matchningskoncept för sina medlemmar.

Baserat på teorier och forskning kring personlighet, värderingar och intressen matchas medlemmar mot varandra efter att ett gediget personlighetstest utförts. Utöver matchningen får medlemmar en utförlig personlighetsanalys och en nytänkande infographic för att på ett enkelt och överskådligt sätt förstå resultatet av sitt test.

IVEO bidrog med teknisk utveckling i ramverket EmberJS och stod för frontendutveckling i samband med utvecklingen av det nya konceptet. Hela produktionen resulterade i en användarvänlig och responsiv lösning för Mötesplatsen medlemmar. Det nya matchningstestet har hittills utförts av mer än 30 000 medlemmar.

Om Mötesplatsen

Mötesplatsen öppnade sommaren 2001 och har sedan dess växt kontinuerligt. Idag är Mötesplatsen en av Nordens största dejtingsajter med mer än 140 000 aktiva medlemmar i Sverige och Norge.

Vårt uppdrag

I samband med att Mötesplatsen bestämde sig för att genomföra en stor förändring av siten kontaktades IVEO för att hjälpa till med teknisk utveckling kring deras nya och unika matchningstjänst.

Om matchningstjänsten

Alla problem som uppstod längs vägen löstes effektivt och kommunikationen fungerade utmärkt.

Andreas Bengtson - Projektledare

listor_sv

Screenshot 2015-03-19 17.51.08