Webbutveckling

Newton

Vi har tagit fram en ny responsiv webb åt Newton, en yrkeshögskola i Stockholm, Göteborg och Malmö

Vi fick i uppdrag att formge och bygga en ny responsiv webb som samspråkade med Newtons övriga profil, och som skulle lanseras i samband med att skolan öppnade flertalet utbildningar inom IT.

Webbplatsen byggdes med WordPress som CMS där målet var att skapa en smidig och enkel lösning för Newtons alla utbildningar, dels hur dessa skulle presenteras men även hur de administreras och underhålls.

Newton.se lanserades i januari 2015 och så här säger Anders Carlsson, VD, om vår insats:

IVEO har sedan dag ett har varit enormt professionella, engagerade och lyhörda för våra önskemål. Jag och mina kollegor är supernöjda med slutresultatet och rekommenderar dem varmt.

Om Newton

Newton grundades 1993 och bedriver idag yrkeshögskoleutbildningar och diplomutbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Utbildningarna bedrivs inom områdena Fastighet, IT, Teknik och Försäljning.

Vårt uppdrag

Vi togs in i samband med att reklambyrån Care of Haus hade uppdaterat Newtons grafiska profil för att ta fram en ny responsiv webbplats i WordPress där målet var att skapa ett enhetligt varumärke och stärka Newtons position som en modern yrkeshögskola med fokus på IT.

Besök newton.se